Llogaria ime
|
|
|
Shporta e blerjes
0.00 
Mbështetja e Klientit
Pema Mall LLC,  Rr. Enver Maloku 108, 10000 Prishtinë
+383 (0) 38 733 554
kontakt@pemamall.com

Buletini

Keni porositur produktin e gabuar? Ju mund ta ktheni atë brenda kushteve dhe afatave të përcaktuara si mëposhtë.

Pse të abonohem në buletinin e Pema Mall?

Për të përfituar i pari nga ofertat javore, zbritjet dhe ardhjet e reja ju duhet të jeni i abonuar në boletinin tonë.

Si të abonohem?

Procedura e abonimit është shumë e thjeshtë. Vendosni emrin, mbiemrin dhe emailin tuaj te rubrika për regjistrim në buletinin e Pema Mall. Pas regjistrimit të suksesshëm ju do të pranoni ofertat tona përmes emailit.

A është abonimi falas?

Abonimi është falas.

Ndërprerja e abonimit

Ju mund ta ndëpreni abonimin në çdo kohë.
Llogaria ime
Shporta
Lista e dëshirave
Kategoritë
Auto
Teknologji
Veshmbathje
Kozmetikë
Vichy
Grim
Kujdes oral
Kujdes për flokë
Kujdes për lëkurë
Kujdes personal
Parfum
Sete
Aksesorë
Fëmijë
Shëndetësi
Shtëpi
Vegla pune
Sport
Pije
Librari
Prodhime Vendore
Zbritjet Verore
Ndryshoni monedhën:

Shtoni PemaMall në ekranin tuaj bazë

Instaloni
×
envelopechevron-down icon-angle icon-bars icon-times
Aktivizo Njoftimet Ne rregull Jo faleminderit