,

Server QNAP TS-228A

Disponueshmëria:

Ka stok


Serveri QNAP NAS TS-228A është server i dizajnuar specifikisht për biznese të vogla apo grupe punuese. Serveri është tejet i lehtë për t’u përdorur dhe ka një dizajn të shkëlqyeshëm. Karakterisikat e serveris: 2-bay NAS, ARM Quad-core 1.4GHz, 1GB DDR4 RAM, 3.5″ SATA HDDs, 1xUSB3.0, 2xUSB2.0, 1x GbE LAN

204.50 

Ka stok

Krahasoni

Serveri QNAP NAS TS-228A është server i dizajnuar specifikisht për biznese të vogla apo grupe punuese. Serveri është tejet i lehtë për t’u përdorur dhe ka një dizajn të shkëlqyeshëm. Karakterisikat e serveris: 2-bay NAS, ARM Quad-core 1.4GHz, 1GB DDR4 RAM, 3.5″ SATA HDDs, 1xUSB3.0, 2xUSB2.0, 1x GbE LAN

SKU: PM_O8REZ7MA Kategori: , Etiketa: , , , ,