-25%
, ,

Ulëse veture Bebe Stars, hiri

Disponueshmëria:

Ka stok


MACAN ISOFIX 360 ° është një ulëse e re makine që do ta shoqërojë fëmijën tuaj në udhëtimet e tij që nga ditët e para të jetës së tij deri në moshën 12 vjeç.

-Teknologji unike ISOFIX 360 ° që lejon rrotullimin e lirë të sediljes për lehtësi më të madhe në hyrje dhe dalje të fëmijës suaj nga makina.

– Zvogëlues i heqshëm për fëmijët më të vegjël.

– 4 pozicione animi kur sedilja është e kthyer përpara.

– Lartësia e mbështetëses së kokës e rregullueshme në 10 pozicione.

– Lidhja e sipërme: një rrip shtesë i vendosur në pjesën e sipërme të sediljes dhe zvogëlon prirjen e kokës përpara në rast përplasjeje.

– Sistemi i mbrojtjes nga ndikimi anësor për mbrojtje më të mirë të kokës së fëmijës në rast përplasjeje anësore.

Sistemi Dri-Seat: një rreshtim i veçantë që siguron qarkullimin më të mirë të mundshëm të ajrit në mënyrë që fëmija juaj të ndihet edhe më rehat në udhëtim.

– Mbrojtje anësore shtesë.

– Parzmore sigurie me 5 pika me jastëkë shtesë të shpatullave që nuk rrëshqasin që rripat të qëndrojnë në vend.

Përdorimi i dyfishtë:

Mund të vendoset në makina me fole Isofix, por edhe në makina me rripa sigurie vetëm me 3 pika (universale).

Faza e parë është për përdorim nga 0-18 kg afërsisht aty ku sedilja është e lidhur në makinë. Kur sedilja është e lidhur mbrapa, mund ta kyçni ose me isofix ose me rripat me tre pika të makinës

-Ka katër pozicione kujtese për rehati maksimale për fëmijën tuaj. Ka edhe kalime në pjesët anësore të sediljes për ajrim më të mirë për të shmangur temperaturat e larta të trupit të foshnjës në distanca të gjata.

Në fazën e dytë, sedilja shndërrohet në një sedilje 9-15 kilogramësh dhe është e pajisur me timon dhe mund të pajiset ose me rripat e sigurimit me 3 pika të makinës ose me lidhëse Isofix dhe Top.

-Mbështetësja e kokës është e rregulluar në lartësinë e duhur në mënyrë që rripat e sigurimit të fëmijës të sillen në vendin e duhur dhe fëmija të mbahet në mënyrë ideale.

-Ka katër pozicione të tërheqjes për të lejuar pasagjerin e vogël të flejë rehat. Ka edhe kalime në pjesët anësore të sediljes për ajrim më të mirë për të mos zhvilluar temperaturat e trupit të foshnjës për një kohë të gjatë në distanca të gjata.

Në fazën e tretë kthehet në një vend 15-36 kg. Sedilja është e montuar në drejtim ngarje dhe mund të pajiset ose me rripat e sigurimit me 3 pika të makinës ose me lidhëse Isofix dhe Top. Në këtë grup, rripat e sigurimit me 5 pika janë hequr dhe fëmija është i lidhur me rripat e sigurimit të makinës.

-Mbështetësja e kokës është vendosur në 10 pozicione në lartësinë e duhur për të sjellë rripin e makinës në vendin e duhur dhe për ta mbajtur fëmijën në mënyrë ideale.

150.00  200.00 

Ka stok

Krahasoni

MACAN ISOFIX 360 ° është një ulëse e re makine që do ta shoqërojë fëmijën tuaj në udhëtimet e tij që nga ditët e para të jetës së tij deri në moshën 12 vjeç.

-Teknologji unike ISOFIX 360 ° që lejon rrotullimin e lirë të sediljes për lehtësi më të madhe në hyrje dhe dalje të fëmijës suaj nga makina.

– Zvogëlues i heqshëm për fëmijët më të vegjël.

– 4 pozicione animi kur sedilja është e kthyer përpara.

– Lartësia e mbështetëses së kokës e rregullueshme në 10 pozicione.

– Lidhja e sipërme: një rrip shtesë i vendosur në pjesën e sipërme të sediljes dhe zvogëlon prirjen e kokës përpara në rast përplasjeje.

– Sistemi i mbrojtjes nga ndikimi anësor për mbrojtje më të mirë të kokës së fëmijës në rast përplasjeje anësore.

Sistemi Dri-Seat: një rreshtim i veçantë që siguron qarkullimin më të mirë të mundshëm të ajrit në mënyrë që fëmija juaj të ndihet edhe më rehat në udhëtim.

– Mbrojtje anësore shtesë.

– Parzmore sigurie me 5 pika me jastëkë shtesë të shpatullave që nuk rrëshqasin që rripat të qëndrojnë në vend.

Përdorimi i dyfishtë:

Mund të vendoset në makina me fole Isofix, por edhe në makina me rripa sigurie vetëm me 3 pika (universale).

Faza e parë është për përdorim nga 0-18 kg afërsisht aty ku sedilja është e lidhur në makinë. Kur sedilja është e lidhur mbrapa, mund ta kyçni ose me isofix ose me rripat me tre pika të makinës

-Ka katër pozicione kujtese për rehati maksimale për fëmijën tuaj. Ka edhe kalime në pjesët anësore të sediljes për ajrim më të mirë për të shmangur temperaturat e larta të trupit të foshnjës në distanca të gjata.

Në fazën e dytë, sedilja shndërrohet në një sedilje 9-15 kilogramësh dhe është e pajisur me timon dhe mund të pajiset ose me rripat e sigurimit me 3 pika të makinës ose me lidhëse Isofix dhe Top.

-Mbështetësja e kokës është e rregulluar në lartësinë e duhur në mënyrë që rripat e sigurimit të fëmijës të sillen në vendin e duhur dhe fëmija të mbahet në mënyrë ideale.

-Ka katër pozicione të tërheqjes për të lejuar pasagjerin e vogël të flejë rehat. Ka edhe kalime në pjesët anësore të sediljes për ajrim më të mirë për të mos zhvilluar temperaturat e trupit të foshnjës për një kohë të gjatë në distanca të gjata.

Në fazën e tretë kthehet në një vend 15-36 kg. Sedilja është e montuar në drejtim ngarje dhe mund të pajiset ose me rripat e sigurimit me 3 pika të makinës ose me lidhëse Isofix dhe Top. Në këtë grup, rripat e sigurimit me 5 pika janë hequr dhe fëmija është i lidhur me rripat e sigurimit të makinës.

-Mbështetësja e kokës është vendosur në 10 pozicione në lartësinë e duhur për të sjellë rripin e makinës në vendin e duhur dhe për ta mbajtur fëmijën në mënyrë ideale.