, ,

APC Easy 2200VA, Shuko

Disponueshmëria:

Ka stok


UPS cilësor me mbështetje baterie si dhe mbrojtje nga rryma për elektronikë dhe kompjuterë. Ofron fuqinë më të lartë 1200 W / 2.2 kVa me një linjë interaktive topologjike. Dizajni i lehtë dhe modern mund të jetë vertikal, horizontal apo montim në mur. Përfshin rregullim automatik të tensionit AVR. Ka bllok të ndarë prizash që mbrojnë pajisjet me inpute transformuese të mos bllokojnë priza tjera. Njofton në rast të dështimit të baterisë si dhe paralajmëron problemet duke ju mundësuar juve menaxhimin më të mirë.

209.95 

Ka stok

Krahasoni

UPS cilësor me mbështetje baterie si dhe mbrojtje nga rryma për elektronikë dhe kompjuterë. Ofron fuqinë më të lartë 1200 W / 2.2 kVa me një linjë interaktive topologjike. Dizajni i lehtë dhe modern mund të jetë vertikal, horizontal apo montim në mur. Përfshin rregullim automatik të tensionit AVR. Ka bllok të ndarë prizash që mbrojnë pajisjet me inpute transformuese të mos bllokojnë priza tjera. Njofton në rast të dështimit të baterisë si dhe paralajmëron problemet duke ju mundësuar juve menaxhimin më të mirë.