-40%
, , , , , , ,

Çantë MS AGON D315

Disponueshmëria:

Ka stok


23.99  39.95 

Ka stok

Krahasoni

MS AGON D315 është çantë elegante dhe tejet voluminoze për cdo rast, për punë, apo udhëtime, me të cilën mund të bartni të gjitha gjërat e nevojshme, si laptop, tablet, libra e fletore dhe aksesorë të ndryshëm.