, ,

Çelës kombinues Yato 41mm

Disponueshmëria:

Ka stok


47.00 

Ka stok

Krahasoni

Fati: punishte
Këndi i animit të kokës: 15˚
60% më shumë çift rrotullues maksimal se standardet DIN dhe ANSI
përfundimi i sipërfaqes: krom, saten

Pesha (kg) 1.5000
Kartoni Master MC 8
Kutia e brendshme IB 2
Grumbulli 384