-10%
, ,

Dëgjuese ACME BH420W, Wireless, të bardha

Disponueshmëria:

Ka stok


Njihuni me ACME BH420 që vijnë me ngjyrë të bardhë! Gjithmonë keni muzikën më të mirë duke luajtur në çdo situatë. Karikuesi i lëvizshëm ka tregues LED që do t’ju njoftojë kur bateria ulet dhe kur është koha për të rimbushur.

Ndjeshmëria mic: 15±3 dB

Mikrofon

Lidhjet: Bluetooth

Versioni Bluetooth: v5.0

Shtrirja e frekuencës: 20–20 000 Hz

Rezistencë e plotë:16 ohm

Diametri i degjueses:8.2 mm

Ndjeshmëri: 110 ± 3 dB

Ndjeshmëria e mikrofonit: 15 ± 3 dB

Butoni me shumë funksione

Mbrojtje nga goditjet

Asistent zëri

Lloji i lidhësit:USB, Type-C, 5 V DC

Koha e karikimit: Deri në 1.5 orë

Koha e karikimit te kasës :Deri në 2 orë

Koha e gatishmërisë: Rreth 400 orë

Koha e bisedës: Deri në 20 orë

Koha e punës (karikim i vetëm):Deri në 5 orë

46.90  51.90 

Ka stok

Krahasoni

Njihuni me ACME BH420 që vijnë me ngjyrë të bardhë! Gjithmonë keni muzikën më të mirë duke luajtur në çdo situatë. Karikuesi i lëvizshëm ka tregues LED që do t’ju njoftojë kur bateria ulet dhe kur është koha për të rimbushur.

Ndjeshmëria mic: 15±3 dB

Mikrofon

Lidhjet: Bluetooth

Versioni Bluetooth: v5.0

Shtrirja e frekuencës: 20–20 000 Hz

Rezistencë e plotë:16 ohm

Diametri i degjueses:8.2 mm

Ndjeshmëri: 110 ± 3 dB

Ndjeshmëria e mikrofonit: 15 ± 3 dB

Butoni me shumë funksione

Mbrojtje nga goditjet

Asistent zëri

Lloji i lidhësit:USB, Type-C, 5 V DC

Koha e karikimit: Deri në 1.5 orë

Koha e karikimit te kasës :Deri në 2 orë

Koha e gatishmërisë: Rreth 400 orë

Koha e bisedës: Deri në 20 orë

Koha e punës (karikim i vetëm):Deri në 5 orë

SKU: PM_5DN4UB51 Kategori: , , Etiketa: , , ,