-21%
, ,

Dredhuese për flokë 1000 W -SENCOR SHS 0910GD

Disponueshmëria:

Ka stok


35.82  45.50 

Ka stok

Krahasoni

Kjo tharëse Sencor është shumë e përshtatshme për përdorim të përditshëm. Ka rrotullim automatik majtas dhe djathtas dhe po ashtu është keratin Care+. Ka dy nivele të shpejtsisë dhe të temperaturës. Po ashtu përdor fuqi 1000W dhe ka brushë 38 mm dhe XL 50 mm.