-15%
, , ,

Dubak 3në1


Ka 4 mënyra, duke përfshirë modalitetin argëtues, modalitetin e ushqyerjes, modalitetin e dyshemesë, modalitetin ecjes.
Foshnjat mund të ulen dhe të luajnë me lodrat dhe tabela e lodrave mund të përdoret si tavolinë kur hiqet.
Walkeri multifunksional 4-në1 është gjithashtu i konvertueshëm në Activity Walker në këto kategori:
Sedilja për lojëra për bebe: Meqenëse rritja është thelbësore, ndenjësja shndërrohet në një dysheme aktiviteti për ulje dhe lojë falas dhe gjithashtu e prezanton fëmijën me ABC, FORMA dhe NGJYRA.

55.00  65.00 

Krahasoni

Ka 4 mënyra, duke përfshirë modalitetin argëtues, modalitetin e ushqyerjes, modalitetin e dyshemesë, modalitetin ecjes.
Foshnjat mund të ulen dhe të luajnë me lodrat dhe tabela e lodrave mund të përdoret si tavolinë kur hiqet.
Walkeri multifunksional 4-në1 është gjithashtu i konvertueshëm në Activity Walker në këto kategori:
Sedilja për lojëra për bebe: Meqenëse rritja është thelbësore, ndenjësja shndërrohet në një dysheme aktiviteti për ulje dhe lojë falas dhe gjithashtu e prezanton fëmijën me ABC, FORMA dhe NGJYRA.

SKU: PM_LBNXD2DN Kategori: , , , Etiketa: , ,