-24%
,

Furçë dhëmbësh elektrike SENCOR SOC 1100SL

Disponueshmëria:

Ka stok


41.98  55.50 

Ka stok

Krahasoni

Pastron ato pa zhurmë me anë të dridhjeve supersonike. Kjo furçë pastron dhëmbët deri në 75% më mirë se një furçë dhëmbësh tradicionale pas dy minutash.Bën 41.000 goditje në minutë dhe mund të vendosë edhe 10 mënyra shpejtësie.Mund të konfigurohet thjesht me një buton dhe të konfirmoj fillimin me një dritë LED. Gjatë pastrimit, paralajmëron katër herë me një pauzë të butë vibrimi për të kaluar në bllokun tjetër të gojës dhe për të ndaluar automatikisht pas dy minutash. Kokat e saj luhaten në një mënyrë specifike për t’i mbajtur gjithmonë mishrat e dhëmbëve të shëndetshëm dhe dhëmbët tuaj të pastër. Gjendja e baterisë tregohet gjithmonë me LED. Mund të rimbushet kudo dhe mund ta merrni me vete kudo.

SKU: PM_S98G314I Kategori: , Etiketa: , , ,