,

Gërshërë për kopsht 200mm

Disponueshmëria:

Ka stok


6.00 

Ka stok

Krahasoni

Gërshërët kanë material të qëndrueshëm, shumë rezistent ndaj çarjeve dhe gërvishtjeve.
Për prerjen e degëve me diametër max. 15 mm.
Doreza me veshje kundër rrëshqitjes.