, ,

Kabëll vazhduese, UPS

Disponueshmëria:

Ka stok


Kabllo vazhduese me pesë priza dhe me gjatësi prej 1.8 metrave.

13.95 

Ka stok

Krahasoni

Kabllo vazhduese me pesë priza dhe me gjatësi prej 1.8 metrave.

SKU: PM_QO2YMN7D Kategori: , , Etiketa: ,