-11%
, , ,

Karrige Gaming Nitro Concepts C100 Black/Red

Disponueshmëria:

Ka stok


Karrige Nitro Concepts Black/Red modeli Gaming Chair

Modeli me atraktiv dhe risi ne dizenjim pasi vjen i dizenjuar ne te gjithe siperfaqen

Me lartesi te rregullueshme sipas deshires per te ofruar komoditet

Rrotullohet 360 grade fale 5 kembeve me rrota

Me veshje lekure ne te gjithe siperfaqen me ngjyre te kuqe dhe te zeze e nderthurur

Gjithashtu ka dy hapesira ne pjesen e pasme te kurrizit kumund ta kaloni fishat per telekomandat e lojes

Ideale per personat qe adhurojne komoditetin dhe guxojne ne shije

230.00  258.00 

Ka stok

Krahasoni

Karrige Nitro Concepts Black/Red modeli Gaming Chair

Modeli me atraktiv dhe risi ne dizenjim pasi vjen i dizenjuar ne te gjithe siperfaqen

Me lartesi te rregullueshme sipas deshires per te ofruar komoditet

Rrotullohet 360 grade fale 5 kembeve me rrota

Me veshje lekure ne te gjithe siperfaqen me ngjyre te kuqe dhe te zeze e nderthurur

Gjithashtu ka dy hapesira ne pjesen e pasme te kurrizit kumund ta kaloni fishat per telekomandat e lojes

Ideale per personat qe adhurojne komoditetin dhe guxojne ne shije