-19%
, , ,

Karrige Gaming Raidmax Drakon DK602

Disponueshmëria:

Ka stok


Karrige Raidmax Drakon modeli Gaming Chair

Modeli me atraktiv dhe risi ne dizenjim pasi vjen i dizenjuar ne te gjithe siperfaqen

Me lartesi te rregullueshme sipas deshires per te ofruar komoditet

Rrotullohet 360 grade fale 5 kembeve me rrota

Me veshje lekure ne te gjithe siperfaqen me ngjyre te kuqe dhe te zeze e nderthurur

Gjithashtu ka dy hapesira ne pjesen e pasme te kurrizit kumund ta kaloni fishat per telekomandat e lojes

Ideale per personat qe adhurojne komoditetin dhe guxojne ne shije

219.90  271.00 

Ka stok

Krahasoni

Karrige Raidmax Drakon modeli Gaming Chair

Modeli me atraktiv dhe risi ne dizenjim pasi vjen i dizenjuar ne te gjithe siperfaqen

Me lartesi te rregullueshme sipas deshires per te ofruar komoditet

Rrotullohet 360 grade fale 5 kembeve me rrota

Me veshje lekure ne te gjithe siperfaqen me ngjyre te kuqe dhe te zeze e nderthurur

Gjithashtu ka dy hapesira ne pjesen e pasme te kurrizit kumund ta kaloni fishat per telekomandat e lojes

Ideale per personat qe adhurojne komoditetin dhe guxojne ne shije