-20%
, ,

Kondicioner ajri TAC-18CHSA/XA61 elite series on-off TCL

Disponueshmëria:

S’ka stok


388.00  485.00 

S’ka stok

Krahasoni

Rrjedha e zgjuar e ajrit

Një sistem inovativ i kondicionimit të ajrit siguron që ajri i ftohtë drejtohet lart, për një freskim të gjerë, në stilin ‘dush’. Ajri i ngrohtë fryhet poshtë, për të dhënë një rrjedhë ajri më të style stilit të batanijes ’. Ajri shpërndahet në mënyrë më të barabartë – duke shmangur shpërndarjen e nxehtë dhe të mbytur, ose të ftohtit ekstrem.

Algoritmi i Invertuesit AI

Teknologjia e pronarit TCL arrin temperaturën e caktuar më shpejt dhe me energji në mënyrë efikase. Era rregullohet për të siguruar performancë të përsosur në temperaturën e caktuar. Kënaquni me një aircon më të shpejtë, më aktiv dhe me efikasitet energjetik

Modaliteti eko

Hit Eco Mode për një program fiks, të optimizuar me efikasitet 26. Projektuar për të qenë më i mirë për mjedisin, duke kursyer në faturat e energjisë elektrike dhe duke ruajtur një interval të ngushtë të temperaturës. Ideale për një performancë të përgjegjshme, pa bujë në sfond.

Modaliteti i gjumit

Pasi të aktivizohet, Modaliteti i gjumit do të funksionojë me kapacitet më të ulët; mbajtja e një bufferi të ngushtë të temperaturës. Temperatura ngadalë luhatet gjatë operimit afatgjatë, për freskim të përshtatur për kohëzgjatjen e gjumit – për performancë efikase të energjisë gjatë gjithë natës

Projektimi i Parë i Sigurisë

Një konstruksion i përqendruar në sigurinë, i plotë me kutinë e kontrollit të papërshkueshëm nga zjarri siguron performancë për një kohë të gjatë, të paqes së mendjes.

Rinisja automatike e ndërprerjes së energjisë

Softueri i TCL siguron që memorizimet e tanishme të cilësimeve të ajrit. Në rast të humbjes së papritur të energjisë, rutina e aircon do të rifillojë siç është menduar sapo të rivendoset energjia.

Modaliteti i heshtjes

Hit Mute për një operacion të heshtur, XX dB. Performanca jo ndërhyrëse, më e ulët se një zhurmë standarde e laptopit siguron që ju të mund të përqendroheni në gjërat e rëndësishme.

5 Rifreskimi i Shpejtësisë

Zgjidhni nga një intensitet i nivelit të erës 1-5. Cilësimet më të gjera se konkurrentët standardë ju lejojnë të vendosni një shpejtësi të përsosur, të përshtatur fort të ajrit.

Kontrolloni On-The-Go

Lidhja e aplikacionit Home TCL mundëson vendosjen paraprake të temperaturës së dhomës dhe kohëmatësve të ndezjes / fikjes; për kontroll të plotë ndërsa jeni në lëvizje. Kthehuni në shtëpi me një komoditet të lartë, ose fikuni nga distanca.

Tub bakri

Kondicionimi i ajrit me tub bakri është më shumë qëndrueshmëri dhe efikasitet më i mirë i ftohjes

SKU: PM_1C2W7W36 Kategori: , , Etiketa: , , , ,

Bazuar në 0 komente

0.0 Në përgjithësi
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që komenton “Kondicioner ajri TAC-18CHSA/XA61 elite series on-off TCL”

Nuk ka ende komente.