Llogaria ime
|
|
|
Shporta e blerjes
0.00 

Liberalizmi Dhe Kufijte E Drejtesise

Kodi i produktit: 
PM_T1DDBB1W

7.50 

Ka stok

Transporti falas në Kosovë mbi vlerën 30 EUR.
Pagesë me të gjitha llojet e kartelave, para në dorë, transfer bankar.

Produkte të ngjashme

Përshkrimi

Shoqëria liberale synon që të mos imponojë vetëm një mënyrë jetese, por t 'iu lejojë qytetarëve të saj sa më shumë liri për të zgjedhur vlerat dhe qëllimet e tyre. Prandaj ajo duhet të qeveriset nëpërmjet parimeve të drejtësisë, që nuk parakuptojnë ndonjë vizion të caktuar mirëqenieje. Por a mund të gjenden parime të tilla? Nëse jo, cilat janë pasojat për drejtësinë si një ideal moral dhe politik?Këto janë pyetjet që Michael Sandel trajton në këtë kritikë gjurmuese ndaj liberalizmit bashkëkohor. Ai e lokalizon liberalizmin modern në traditën e Kantit dhe e përqendron në veprën e John Rawls-it, që është shprehja më me ndikim e kohëve të fundit e këtij liberalizmi. Në këtë sfidë që Sandeli i bën teorisë së drejtësisë së Rawls-it, ai gjurmon kufijtë e liberalizmit në konceptimin e individit dhe argumenton për një kuptim më të thellë të bashkësisë se sa na lejon liberalizmi.           -Viti I botimit: 2010      -Faqe:308   - Autori:Michael Sandel

Shiko më shumë

Më shumë informata

Peshë 0.8 kg
Modeli
Lloji

Koha e dërgesës

Shteti

Prodhuesi

Shiko më shumë

Regjistrohuni në buletinin Pema Mall

newsletter

"*" indicates required fields

Emri:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Llogaria ime
Shporta
Lista e dëshirave
Kategoritë
Auto
Teknologji
Veshmbathje
Kozmetikë
Vichy
Grim
Kujdes oral
Kujdes për flokë
Kujdes për lëkurë
Kujdes personal
Parfum
Sete
Aksesorë
Fëmijë
Shëndetësi
Shtëpi
Vegla pune
Sport
Pije
Librari
Prodhime Vendore
Zbritjet Verore
Ndryshoni monedhën:

Shtoni PemaMall në ekranin tuaj bazë

Instaloni
×
envelopechevron-down icon-angle icon-bars icon-times
Aktivizo Njoftimet Ne rregull Jo faleminderit