-22%
, ,

Mbajtës magnetik për celular, Acme, PM1101

Disponueshmëria:

Ka stok


Sipas preferencave dhe nevojave tuaja, ju mund të zgjidhni ose mbajtësin e makinës magnetike ose pirg të montuar në kanalin e ajrit, katër mbajtës në total. Të gjithë këto janë të lehta dhe të vogla, kështu, nuk marrin shumë hapësirë në makinë dhe duken elegante. Për më tepër, ato janë universale dhe përmbajnë rotacion 360 ° domethënë ju mund ta vendosni celularin tuaj në modalitetin e peizazhit ose portretit.

6.90  8.90 

Ka stok

Krahasoni

Sipas preferencave dhe nevojave tuaja, ju mund të zgjidhni ose mbajtësin e makinës magnetike ose pirg të montuar në kanalin e ajrit, katër mbajtës në total. Të gjithë këto janë të lehta dhe të vogla, kështu, nuk marrin shumë hapësirë në makinë dhe duken elegante. Për më tepër, ato janë universale dhe përmbajnë rotacion 360 ° domethënë ju mund ta vendosni celularin tuaj në modalitetin e peizazhit ose portretit.