, ,

Orë dore Lee Cooper për femra, LC07056.330

Disponueshmëria:

Ka stok


Orë dore origjinale nga brendi i njohur anglez LEE COOPER.

Byzylyku i rafinuar i kësaj ore thekson në mënyrë elegante dhe të hollë shijen e rafinuar të pronarit të saj. Orë e rafinuar rastësore për femra. Rasti i rrumbullakët. Shenjat në formën e goditjeve dhe pikave nga kristalet. Kurorë me fyell. Byzylyk milanez.

Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.

39.00 

Ka stok

Krahasoni

Orë dore origjinale nga brendi i njohur anglez LEE COOPER.

Byzylyku i rafinuar i kësaj ore thekson në mënyrë elegante dhe të hollë shijen e rafinuar të pronarit të saj. Orë e rafinuar rastësore për femra. Rasti i rrumbullakët. Shenjat në formën e goditjeve dhe pikave nga kristalet. Kurorë me fyell. Byzylyk milanez.

Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.

SKU: PM_QYO9GLM8 Kategori: , , Etiketa: , , ,