-19%
,

Orë e mençur Acme Activity Tracker ACT101B

Disponueshmëria:

Ka stok


ACT 101B përmban dizajn të shëndetshëm për tu përshtatur në mënyrë të përsosur në dore.

Përveç kësaj, ajo numëron hapat, distancën dhe kaloritë tuaja të djegura, informon për thirrjet në hyrje, si dhe mesazhet.

Të gjitha informacionet mund të arrihen nga një trokitje e lehtë në ekran ose shihet në aplikacionin celular.

Nuk ka nevojë të përmendet një karikim i përshtatshëm – thjesht hiqni shiritin dhe lidheni trupin e gjurmuesit në çdo vend elektronikë.

Lloji i ekranit OLED
Madhësia e ekranit (HxV) 0.86 ”
Accelerometer
Vibrim
Pedometër i integruar
Monitorimi i aktivitetit
Bluetooth
Gjurmues i aktivitetit
Versioni Bluetooth v4.0
Jetëgjatësia e baterisë 7 dite
Materiali i rripit Termoplastik (TPE)
Ngjyra e produktit :Kaltër
Buton prekës
Android 4.4 e lart, iOS 8.0+ dhe më lart, Bluetooth v4.0 dhe më lart
Njoftimet e kalendarit
Monitorimi i kalorive të djegura
Njoftimet e thirrjeve / mesazheve
Monitorimi i gjumit
Hapat dhe monitorimi në distancë
Alarm vibrues
Monitorimi i aktivitetit ditor
Paralajmërim anti-humbës

29.00  35.90 

Ka stok

Krahasoni

ACME ACT101R matësi i aktivitetit të fitnesit, përmban dizajn të shëndetshëm për tu përshtatur në mënyrë të përsosur në dorë.

Përveç kësaj, ajo numëron hapat, distancën dhe kaloritë tuaja të djegura, informon për thirrjet në hyrje, si dhe mesazhet.

Të gjitha informacionet mund të arrihen nga një trokitje e lehtë në ekran ose shihet në aplikacionin celular.

Nuk ka nevojë të përmendet një karikim i përshtatshëm – thjesht hiqni shiritin dhe lidheni trupin e gjurmuesit në çdo vend elektronikë

Lloji i ekranit OLED
Madhësia e ekranit (HxV) 0.86 ”
Accelerometer
Vibrim
Pedometër i integruar
Monitorimi i aktivitetit
Ndjekja e aktivitetit
Bluetooth
Gjurmues i aktivitetit
Bluetooth
Versioni Bluetooth v4.0
Jetëgjatësia e baterisë 7 dite
Materiali i rripit Termoplastik (TPE)
Ngjyra e produktit :Kuqe
Buton prekës
Android 4.4 e lart, iOS 8.0+ dhe më lart, Bluetooth v4.0 dhe më lart
Njoftimet e kalendarit
Monitorimi i kalorive të djegura
Njoftimet e thirrjeve / mesazheve
Monitorimi i gjumit
Hapat dhe monitorimi në distancë
Alarm vibrues
Monitorimi i aktivitetit ditor
Paralajmërim anti-humbës

SKU: PM_S2EHAL87 Kategori: , Etiketa: ,