, , ,

Prerës elektrik Sencor SFS 1000WH

Disponueshmëria:

Ka stok


Prerës elektrik i ushqimit
Disk i prerjes prej çeliku inox i ndashëm (diametri 170 mm)
Çelës rrotullues për gjerësinë e prerjes pafundësisht të rregullueshme (1-15 mm)
Pllakë bazë e palosshme
Karrocë ushqimore e lëvizshme (167 x 179 mm) me tapa në të dy drejtimet
Tabak e lëvizshme për ushqim të prerë në feta
Pjesë të lëvizshme për pastrim dhe larje të lehtë (tabak e ushqimit, pllaka bazë, karrocë, disk prerës)
Mbrojtës të integruar të gishtërinjve
Bllok për të parandaluar sigurin për fëmijë
Hapësira e ruajtjes së kabllit të energjisë
Këmbë kundër rrëshqitjes
Konsumi i energjisë 100 W
Përmasat (gjatësia x thellësia x lartësia): 339 x 246 x 206
Përmasat e prerëses e palosur (gjatësi x thellësi x lartësi): 339 x 109 x 206

42.40 

Ka stok

Krahasoni

Prerës elektrik i ushqimit
Disk i prerjes prej çeliku inox i ndashëm (diametri 170 mm)
Çelës rrotullues për gjerësinë e prerjes pafundësisht të rregullueshme (1-15 mm)
Pllakë bazë e palosshme
Karrocë ushqimore e lëvizshme (167 x 179 mm) me tapa në të dy drejtimet
Tabak e lëvizshme për ushqim të prerë në feta
Pjesë të lëvizshme për pastrim dhe larje të lehtë (tabak e ushqimit, pllaka bazë, karrocë, disk prerës)
Mbrojtës të integruar të gishtërinjve
Bllok për të parandaluar sigurin për fëmijë
Hapësira e ruajtjes së kabllit të energjisë
Këmbë kundër rrëshqitjes
Konsumi i energjisë 100 W
Përmasat (gjatësia x thellësia x lartësia): 339 x 246 x 206
Përmasat e prerëses e palosur (gjatësi x thellësi x lartësi): 339 x 109 x 206