, ,

Qirinj dekorues me dritë LED

Disponueshmëria:

Ka stok


Qirinj LED dekorues me dritë LED – SET 4 copë
Dimensionet: 7.5 x 6 cm (diametri, lartësia)
Materiali: Dyll parafini (paraffin wax)* Punojnë me bateri të cilat janë të përfshira
Intensiteti i dritës ndryshon ashtu që të duket si flakë e vërtetë
Posedon opsionin te ndezjes përmes timer ku rrin ndezur 6 orë dhe fiket 18 orë në mënyrë automatike për çdo 24 orë, pra e ndezni një herë dhe drita do të ndizet për çdo ditë në të njejtën kohë

6.99 

Ka stok

Krahasoni

Qirinj LED dekorues me dritë LED – SET 4 copë
Dimensionet: 7.5 x 6 cm (diametri, lartësia)
Materiali: Dyll parafini (paraffin wax)* Punojnë me bateri të cilat janë të përfshira
Intensiteti i dritës ndryshon ashtu që të duket si flakë e vërtetë
Posedon opsionin te ndezjes përmes timer ku rrin ndezur 6 orë dhe fiket 18 orë në mënyrë automatike për çdo 24 orë, pra e ndezni një herë dhe drita do të ndizet për çdo ditë në të njejtën kohë

SKU: PM_RARP9IA7 Kategori: , , Etiketa: , ,