-50%
, ,

 Qirinj LED me telekomandë SET 10 copë 

Disponueshmëria:

Ka stok


 Qirinj LED me telekomandë SET 10 copë
 Dimensionet: 10.2 x 1.5 cm (lartësia, diametri
 Punojnë me 12 bateri AAA 1.5V të cilat janë të përfshira
 Posedojnë opsionin e ndezjes përmes timer për 6 orë dhe pastaj fiket në mënyrë automatike, pra i ndezni një herë dhe drita do të ndizet për çdo ditë në të njejtën kohë
 Intensiteti i dritës ndryshon ashtu që të duket si flakë e vërtetë

10.00  19.99 

Ka stok

Krahasoni
 Qirinj LED me telekomandë SET 10 copë
 Dimensionet: 10.2 x 1.5 cm (lartësia, diametri
 Punojnë me 12 bateri AAA 1.5V të cilat janë të përfshira
 Posedojnë opsionin e ndezjes përmes timer për 6 orë dhe pastaj fiket në mënyrë automatike, pra i ndezni një herë dhe drita do të ndizet për çdo ditë në të njejtën kohë
 Intensiteti i dritës ndryshon ashtu që të duket si flakë e vërtetë
SKU: PM_LF63SH3Z Kategori: , , Etiketa: , ,