-11%
, ,

Raft metalik antracid për këpucë, me 5 kate

Disponueshmëria:

S’ka stok


Raft kepucesh me 5 kate, me përmasë ideale në mënyrë që hapësira e zbrazët të përdoret mirë për të ruajtur këpucët dhe për t’i rregulluar ato siç duhet.

Raftet metalike të këpucëve janë të punuara profesinalisht, janë të përbërë nga lënda e parë cilësore që siguron qëndrueshmeri të lartë.

Karakteristikat:
Dizajn elegant
Përdorimi i gjerë
Struktura e lëmuar

Dimensionet- 169 x 50 x15 cm

84.99  95.00 

S’ka stok

Krahasoni

Raft kepucesh me 5 kate, me përmasë ideale në mënyrë që hapësira e zbrazët të përdoret mirë për të ruajtur këpucët dhe për t’i rregulluar ato siç duhet.

Raftet metalike të këpucëve janë të punuara profesinalisht, janë të përbërë nga lënda e parë cilësore që siguron qëndrueshmeri të lartë.

Karakteristikat:
Dizajn elegant
Përdorimi i gjerë
Struktura e lëmuar

Dimensionet- 169 x 50 x15 cm

SKU: PM_6281J9GW Kategori: , , Etiketa: , , ,