-18%
, ,

Robot Kuzhine Sencor STM 3620WH-EUE3

Disponueshmëria:

Ka stok


Konsumi i energjisë 600 W
Vëllimi i enës së punës 4 l me shkallë matëse
Kapaciteti për të përgatitur deri në 1.6 kg brumë
Numri i shpejtësive 6
Numri i aksesorëve shtesë 4
2 Vite Garancion

Roboti i kuzhinës Sencor është një pajisje thelbësore për çdo kuzhinë
Ka performancë të shkëlqyeshme dhe është bërë nga materiali çeliku inox i qëndrueshëm
Ideale për përgatitjen e sasive më të mëdha të brumit, kremit, shkumës, etj
Enë prej çeliku inox 4 litra me shkallë matëse
Kapaciteti për të përgatitur deri në 1.6 kg brumë
Motor shumë i fuqishëm 600W
Ka putrat e integruara në fund të trupit për një stabilitet të përsosur
Roboti i kuzhinës Sencor vjen me 4 aksesorë për:
përzierjen e brumit të trashë
për rrahjen e brumit për ëmbëlsira
për tundjen e vezëve për mbrojtje ka kapakun mbrojtës që kuzhina juaj të qëndroj e pastër.
Shtojcat njëkohësisht rrotullohen rreth boshtit të tyre, si dhe rreth boshtit të enës
Në gjendje të përpunojë 100% të përmbajtjes
Garanton përzierjen perfekte të përbërësve
6 shpejtësi (52, 87, 112, 122, 136 dhe 172 rpm)
Sistemi i impulsit mundëson një operacion të shkurtër në nivelin maksimal të energjisë (172 rpm).
Hapësirë ​​për mbështjelljen e kabllit të rrymës poshtë bazës
Gjatësia e kabllit të energjisë: 1 m
Tensioni dhe frekuenca e furnizimit: 220 – 240 V, 50/60 Hz
Siguresë termike kundër mbinxehjes

98.24  120.00 

Ka stok

Krahasoni

Konsumi i energjisë 600 W
Vëllimi i enës së punës 4 l me shkallë matëse
Kapaciteti për të përgatitur deri në 1.6 kg brumë
Numri i shpejtësive 6
Numri i aksesorëve shtesë 4
1 Vit Garancion

Roboti i kuzhinës Sencor është një pajisje thelbësore për çdo kuzhinë
Ka performancë të shkëlqyeshme dhe është bërë nga materiali çeliku inox i qëndrueshëm
Ideale për përgatitjen e sasive më të mëdha të brumit, kremit, shkumës, etj
Enë prej çeliku inox 4 litra me shkallë matëse
Kapaciteti për të përgatitur deri në 1.6 kg brumë
Motor shumë i fuqishëm 600W
Ka putrat e integruara në fund të trupit për një stabilitet të përsosur
Roboti i kuzhinës Sencor vjen me 4 aksesorë për:
përzierjen e brumit të trashë
për rrahjen e brumit për ëmbëlsira
për tundjen e vezëve për mbrojtje ka kapakun mbrojtës që kuzhina juaj të qëndroj e pastër.
Shtojcat njëkohësisht rrotullohen rreth boshtit të tyre, si dhe rreth boshtit të enës
Në gjendje të përpunojë 100% të përmbajtjes
Garanton përzierjen perfekte të përbërësve
6 shpejtësi (52, 87, 112, 122, 136 dhe 172 rpm)
Sistemi i impulsit mundëson një operacion të shkurtër në nivelin maksimal të energjisë (172 rpm).
Hapësirë ​​për mbështjelljen e kabllit të rrymës poshtë bazës
Gjatësia e kabllit të energjisë: 1 m
Tensioni dhe frekuenca e furnizimit: 220 – 240 V, 50/60 Hz
Siguresë termike kundër mbinxehjes