,

Server QNAP TS-431P3-4G

Disponueshmëria:

Ka stok


Ruajtja e të dhënave në rrjet për shtëpi dhe zyra të vogla të mundësuar nga një procesor quad-core Annapurna Labs Alpine AL-314 me një frekuencë prej 1.7 GHz. Sistemi plotësohet nga 4 GB RAM që zgjerohet në 8 GB. Njësia përmban katër pozicione 3.5 “SATA 6 Gb / s, 3 Gb / s. Ndërfaqja: 1x RJ45, 1x 2.5GbE 3x USB 3.2. Përmasat 169 x 160 x 219 mm, pesha 2.01 kg.

568.95 

Ka stok

Krahasoni

Ruajtja e të dhënave në rrjet për shtëpi dhe zyra të vogla të mundësuar nga një procesor quad-core Annapurna Labs Alpine AL-314 me një frekuencë prej 1.7 GHz. Sistemi plotësohet nga 4 GB RAM që zgjerohet në 8 GB. Njësia përmban katër pozicione 3.5 “SATA 6 Gb / s, 3 Gb / s. Ndërfaqja: 1x RJ45, 1x 2.5GbE 3x USB 3.2. Përmasat 169 x 160 x 219 mm, pesha 2.01 kg.

SKU: PM_6329IU19 Kategori: , Etiketa: , , ,