-31%
, ,

Shtrat Bebe star 2 në 1, hiri

Disponueshmëria:

Ka stok


Side to Mom 2in1 është shtrati i ri i Bebe Stars ku fëmija juaj mund të flejë i sigurt në shtratin e tij, ndërsa ju mund të jeni pranë tij, të ndiheni të mbrojtur dhe të ushqeni rehati me gji.

– Jashtëzakonisht fleksibël, përshtatet lehtësisht në shtrat.
– Sistemi i thjeshtë dhe i sigurt i lidhjes me shtratin e prindërve.
– Lartësia e rregullueshme në 6 pozicione të ndryshme për t’iu përshtatur shtratit tuaj, në mënyrë që të keni gjithmonë pranë vetes fëmijën tuaj.
– Ka 3 pozicione të tërheqjes për të lehtësuar tretjen dhe për të shmangur reduktimet.
– Ka katër këmbë që nuk rrëshqasin dhe dy rrota.
– Pëlhurat mund të hiqen dhe lahen.
– Ndërtim i lehtë, i lehtë për t’u montuar dhe çmontuar.
– Shndërrohet në një djep me lëkundje për gjumë të lehtë.
– Përmasat e dyshekut 83 x 50cm (të përfshira në paketim).
– I pershtatshem per femije 0-6 muajsh ose peshe maksimale deri ne 9 kg.

Përmasat e djepit të hapur: 90 x 60 x 56-76cm

Përmasat e paketimit: 92 x 59 x 14.5cm

139.00  200.00 

Ka stok

Krahasoni

Side to Mom 2in1 është shtrati i ri i Bebe Stars ku fëmija juaj mund të flejë i sigurt në shtratin e tij, ndërsa ju mund të jeni pranë tij, të ndiheni të mbrojtur dhe të ushqeni rehati me gji.

– Jashtëzakonisht fleksibël, përshtatet lehtësisht në shtrat.
– Sistemi i thjeshtë dhe i sigurt i lidhjes me shtratin e prindërve.
– Lartësia e rregullueshme në 6 pozicione të ndryshme për t’iu përshtatur shtratit tuaj, në mënyrë që të keni gjithmonë pranë vetes fëmijën tuaj.
– Ka 3 pozicione të tërheqjes për të lehtësuar tretjen dhe për të shmangur reduktimet.
– Ka katër këmbë që nuk rrëshqasin dhe dy rrota.
– Pëlhurat mund të hiqen dhe lahen.
– Ndërtim i lehtë, i lehtë për t’u montuar dhe çmontuar.
– Shndërrohet në një djep me lëkundje për gjumë të lehtë.
– Përmasat e dyshekut 83 x 50cm (të përfshira në paketim).
– I pershtatshem per femije 0-6 muajsh ose peshe maksimale deri ne 9 kg.

Përmasat e djepit të hapur: 90 x 60 x 56-76cm

Përmasat e paketimit: 92 x 59 x 14.5cm

SKU: PM_VFY6QAP4 Kategori: , , Etiketa: , , , , , ,