-27%
, ,

Shtratë Bebe Star nga druri

Disponueshmëria:

Ka stok


Krevati i ri Polar nga Bebe Stars është elegant, ergonomik dhe i sigurt. E punuar me dru dhe MDF me fortësi dhe cilësi të lartë.

– Kangjella anësore e rregullueshme në lartësi.
– Mbrojtje plastike nga materiali transparent jo toksik në kangjellat për daljen e dhëmbëve të fëmijës suaj.
– Baza e dyshekut është e rregulluar në 3 nivele, nga (0 deri në 6), (6 deri në 12) dhe (12+) muajsh, për sigurinë më të mirë të foshnjës dhe rehati më të madhe për nënën.
– Ka një sirtar të bollshëm për ruajtje.
– Ka 4 rrota, dy prej të cilave me frena.
– Dimensionet e dyshekut janë 130 × 60 (nuk përfshihen).
– Bojëra jo toksike.

 

Gjatësia: 134,5 cm
Lartësia: 103,5 cm
Gjerësia: 65,5 cm

200.00  275.00 

Ka stok

Krahasoni

Krevati i ri Polar nga Bebe Stars është elegant, ergonomik dhe i sigurt. E punuar me dru dhe MDF me fortësi dhe cilësi të lartë.

– Kangjella anësore e rregullueshme në lartësi.
– Mbrojtje plastike nga materiali transparent jo toksik në kangjellat për daljen e dhëmbëve të fëmijës suaj.
– Baza e dyshekut është e rregulluar në 3 nivele, nga (0 deri në 6), (6 deri në 12) dhe (12+) muajsh, për sigurinë më të mirë të foshnjës dhe rehati më të madhe për nënën.
– Ka një sirtar të bollshëm për ruajtje.
– Ka 4 rrota, dy prej të cilave me frena.
– Dimensionet e dyshekut janë 130 × 60 (nuk përfshihen).
– Bojëra jo toksike.

 

Gjatësia: 134,5 cm
Lartësia: 103,5 cm
Gjerësia: 65,5 cm

SKU: PM_RS96A6EH Kategori: , , Etiketa: , , , , , , ,