-12%
, , , ,

Tastierë dhe maus HP 650

Disponueshmëria:

Ka stok


78.80  89.90 

Ka stok

Krahasoni

Lloji i produktit: Tastiere & Maus
Prodhuesi: HP
Konektimi: Wireless
Lloji: Membranë
Lloji i konektimit: USB
Paraqitja e tastit të shkronjave: EN (US)
Gama: 10 m
Bateri: Deri në 20 muaj (tastierë); Deri në 24 muaj (miu)
Tastiera numerike: Po
Dimensions: (W x D x H)
428.22 x 115.47 x 18.06 mm (tastierë);
120.28 x 69.95 x 41.39 mm (maus)
Lloji i baterisë: 2 x AAA (tastierë); 2 x AA (miu)
Mouse
Konektimi: Wireless
Interface: USB
Gama: 10 m