-16%
, , , ,

Tastierë MS Gaming ELITE C100 US

Disponueshmëria:

Ka stok


Tastierë gaming nga marka MS modeli ELITE C100 e dizajnuar për adhurues të videolojërave. Posedon madhësi Large me pjesën numerike, taste multimediale si dhe planifikim amerikan. Lidhet me kabllo USB ku gjatësia e saj është 1.4 m. Tastiera vjen me ngjyrë të zezë.

13.90  16.50 

Ka stok

Krahasoni

Tastierë gaming nga marka MS modeli ELITE C100 e dizajnuar për adhurues të videolojërave. Posedon madhësi Large me pjesën numerike, taste multimediale si dhe planifikim amerikan. Lidhet me kabllo USB ku gjatësia e saj është 1.4 m. Tastiera vjen me ngjyrë të zezë.