-19%
, ,

Tavë hekuri (18cm) Lamart LT1207

Disponueshmëria:

Ka stok


Tavë prej hekuri smalt – material me cilësi të lartë, të qëndrueshëm, të fortë dhe konstante, me ngjyra

Shtresa e brendshme dhe e jashtme e smaltit i reziston gërvishtjeve dhe çarjeve

Rezistenca ndaj temperaturave të larta deri në 280 ° C

Shtresa e brendshme ka një fund të thurur ose të formuar, i cili lejon gatim me pak yndyrë dhe siguron që ushqimi të mos ngjitet

Dorezat me format të madh sigurojnë shpërndarje të barabartë të peshës dhe një kapje të sigurt. Pavarësisht nga pesha e saj, enët prej hekuri me smalt arrijnë vetitë më të mira të mundshme të përçueshmërisë termike dhe akumulimit

Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë

Materiali – Hekur.
Sipërfaqja – jo ngjitëse.
Madhësia – 18×9.7 cm
Kapaciteti – 1.5 L
Induksioni – Po.
Ngjyra – e zezë

27.45  33.70 

Ka stok

Krahasoni

Tavë prej hekuri smalt – material me cilësi të lartë, të qëndrueshëm, të fortë dhe konstante, me ngjyra

Shtresa e brendshme dhe e jashtme e smaltit i reziston gërvishtjeve dhe çarjeve

Rezistenca ndaj temperaturave të larta deri në 280 ° C

Shtresa e brendshme ka një fund të thurur ose të formuar, i cili lejon gatim me pak yndyrë dhe siguron që ushqimi të mos ngjitet

Dorezat me format të madh sigurojnë shpërndarje të barabartë të peshës dhe një kapje të sigurt. Pavarësisht nga pesha e saj, enët prej hekuri me smalt arrijnë vetitë më të mira të mundshme të përçueshmërisë termike dhe akumulimit

Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë

Materiali – Hekur.
Sipërfaqja – jo ngjitëse.
Madhësia – 18×9.7 cm
Kapaciteti – 1.5 L
Induksioni – Po.
Ngjyra – e zezë

SKU: PM_AY8TKQY9 Kategori: , , Etiketa: , ,