-32%
, ,

Ulëse ushiqmi Shema


65.00  95.00 

Krahasoni

Është bërë nga materiale të cilësisë së lartë, të sigurta dhe jo toksike, pa dëm për fëmijën. Sedilja portative është e palosshme, e lehtë për t’u mbajtur. Është i lehtë, i palosshëm dhe mund të përdoret për një kohë të gjatë. Kjo tavolinë është e dizajnuar me ndenjësen dhe mbështetjen e shpinës, të cilat mund të hiqen lehtësisht nga karrigia për t’u përdorur. Kjo karrige ushqimi me shpinë të lartë është e përkryer për fëmijën tuaj. Karrigia e palosshme është e përkryer për shtëpi, dhoma gjumi, çerdhe, ambiente pritjeje, festa dhe aktivitete të tjera të brendshme ose të jashtme si dhoma e ngrënies. Përvetëson materialin plastik me cilësi të lartë, i cili nuk dëmtohet lehtë. Sedilja ngritëse është e përshtatshme për t’u përdorur për fëmijën. Baza me dy shtresa dhe trashja e sediljes, dhe nuk është e lehtë të thyhet apo të bjerë, përforcuesit janë më shumë karrige sdining. Sediljet janë prej lëkure të trashë pu, e cila është e fortë dhe e qëndrueshme.