,

APC Easy 900VA, Shuko

Disponueshmëria:

Ka stok


UPS cilësor me rezervë baterie dhe mbrojtje nga mbitensioni për elektronikën dhe kompjuterët. Ofron fuqinë më të lartë prej 480 W / 900 VA me një topologji të linjës interaktive.Përparësitë kryesore:- Siguron energji kalimtare të baterisë kur energjia AC nuk është e disponueshme;- Dizajni i lehtë dhe modern mund të jetë vertikal, horizontal ose i montuar në mur për t’iu përshtatur të gjitha asambleve elektronike dhe përputhet me modelin e brendshëm;- Rregullimi i përmirësuar automatik i tensionit (Automatic Voltage Regulation – AVR);- Ndani bazat e bllokut të transformatorit që mbrojnë pajisjet me blloqe hyrëse të transformatorit pa bllokuar bazat e tjera.Mbroni UPS-in e shtëpisë tuaj nga mbingarkesa, luhatjet e tensionit në rrjet, qarqet e shkurtra, gabimet e instalimit dhe dëmtimi i baterisë për shkak të tensionit të ulët. Pajisja ofron një alarm për dështimin e baterisë. Ai gjithashtu siguron paralajmërim të hershëm të problemeve të baterisë, duke mundësuar mirëmbajtje të hershme parandaluese.Menaxhimi i brendshëm inteligjent i baterisë maksimizon jetën e baterisë, besueshmërinë dhe performancën përmes karikimit inteligjent me saktësi.Ndërfaqja: hyrja: CEE7, prizat: 2 x SHUKO GERMAN.

119.00 

Ka stok

Krahasoni

UPS cilësor me rezervë baterie dhe mbrojtje nga mbitensioni për elektronikën dhe kompjuterët. Ofron fuqinë më të lartë prej 480 W / 900 VA me një topologji të linjës interaktive.Përparësitë kryesore:- Siguron energji kalimtare të baterisë kur energjia AC nuk është e disponueshme;- Dizajni i lehtë dhe modern mund të jetë vertikal, horizontal ose i montuar në mur për t’iu përshtatur të gjitha asambleve elektronike dhe përputhet me modelin e brendshëm;- Rregullimi i përmirësuar automatik i tensionit (Automatic Voltage Regulation – AVR);- Ndani bazat e bllokut të transformatorit që mbrojnë pajisjet me blloqe hyrëse të transformatorit pa bllokuar bazat e tjera.Mbroni UPS-in e shtëpisë tuaj nga mbingarkesa, luhatjet e tensionit në rrjet, qarqet e shkurtra, gabimet e instalimit dhe dëmtimi i baterisë për shkak të tensionit të ulët. Pajisja ofron një alarm për dështimin e baterisë. Ai gjithashtu siguron paralajmërim të hershëm të problemeve të baterisë, duke mundësuar mirëmbajtje të hershme parandaluese.Menaxhimi i brendshëm inteligjent i baterisë maksimizon jetën e baterisë, besueshmërinë dhe performancën përmes karikimit inteligjent me saktësi.Ndërfaqja: hyrja: CEE7, prizat: 2 x SHUKO GERMAN.

SKU: PM_KVMRW93N Kategori: , Etiketa: , ,