, , ,

Verë e kuqe Gran Corte

Disponueshmëria:

Ka stok


52.00 

Ka stok

Krahasoni

Gran Corte është verë e kuqe nga lloji i rrushit Merlot – Cabernet Sauvignon , prodhohet dhe mbushet nga Baron Edmond de Rothschild në Argentina, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Përmbajtja e alkoolit : 14.50 %

SKU: PM_J8J62GP7 Kategori: , , , Etiketa: , , , ,