Llogaria ime
|
|
|
Shporta e blerjes
0.00 
Mbështetja e Klientit
Pema Mall LLC,  Rr. Enver Maloku 108, 10000 Prishtinë
+383 (0) 38 733 554
kontakt@pemamall.com

Pyetjet më të shpeshta

Si mund të bëjë porosi në Pema Mall?

Procesi i porosisë është shumë i thjeshtë dhe mund të realizohet në disa forma:

Uebfaqe

Porosia mund të bëhet direkt në uebfaqe, duke përzgjedhur produktin dhe formën e pagesës (kredit kartelë, cash, transfer bankar, apo POS.)

Përmes rrjeteve sociale

Përmes chatit në rrjetet sociale (Facebook, Instagram, Whatsapp dhe Viber) ju mund të bëni porosinë e produktve në çdo kohë.

Përmes thirrjeve

Porositë mund të bëhen edhe përmes thirrjeve telefonike përfshirë edhe thirrjet në Whatsapp dhe Viber.

A janë produktet origjinale?

Të gjitha produktet në Pema Mall janë origjinal dhe me garancion. Varësisht prej prodhuesit, afati i garancionit është nga 1 deri në 5 vite.

Sa kushton transporti në Kosovë?

Transporti për porositë që arrijnë vlerën mbi 30 Euro është falas në tërë territorin e Kosovës.

A ofrohet transporti i produkteve edhe jashtë Kosovës?

Po, transporti bëhet edhe në vendet jashtë Kosovës me tarifa të përcaktuara në uebfaqe. Transporti regjional përfshinë shtetet: Shqipëri, Mali i Zi dhe Maqedoni. Transporti ndërkombëtar përfshinë vendet e Bashkimit Evropian, Zvicrën, Norvegjinë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanadanë.

A mund ta marr produktin në pikat e PemaMall L.L.C.?

Po, ju mund ta merrni produktin në çdo pikë të Pema Mall L.L.C.

A mund të paguaj me kartelë përmes POS-it?

Po, pagesat mund të bëhen edhe me POS.

A mund të kryhen pagesa me PayPal edhe në Kosovë?

PayPal nuk e ofron mundësinë e pagesave për rezidentet në Republikën e Kosovës.

A ka dyqan fizik Pema Mall?

Pema Mall me dyqan fizik është në Prishtinë, Rruga Hajrullah Abdullahu.

Si është procedura e transferit bankar?

Së pari përzgjedhni opcionin “Transfer bankar”, pastaj shkoni te butoni “ Blej Tani”. Pas një kohe shumë të shkurtër do të pranoni përmes emailit të dhënat e llogarisë bankare të Pema Mall. Në email i keni udhëzimet e pagesës.
Llogaria ime
Shporta
Lista e dëshirave
Kategoritë
Auto
Teknologji
Veshmbathje
Kozmetikë
Vichy
Grim
Kujdes oral
Kujdes për flokë
Kujdes për lëkurë
Kujdes personal
Parfum
Sete
Aksesorë
Fëmijë
Shëndetësi
Shtëpi
Vegla pune
Sport
Pije
Librari
Prodhime Vendore
Zbritjet Verore
Ndryshoni monedhën:

Shtoni PemaMall në ekranin tuaj bazë

Instaloni
×
envelopechevron-down icon-angle icon-bars icon-times
Aktivizo Njoftimet Ne rregull Jo faleminderit