Porosi & Dërgesa

Mbështetja e Klientit

Politikat e Cookies për PemaMall L.L.C

Këto janë Politikat e Cookies për PemaMall L.L.C, të çasshme nga www.pemamall.com.

Çfarë janë Cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookies, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si e përdorim atë dhe pse ndonjëherë na duhet t'i ruajmë këto cookie. Ne gjithashtu do të ndajmë sesi mund të parandaloni ruajtjen e këtyre cookie -t, megjithatë kjo mund të nënvlerësojë ose 'prishë' elementë të caktuar të funksionalitetit të faqeve.

Si i përdorim cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht në shumicën e rasteve nuk ka mundësi standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë faqe. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to apo jo në rast se ato përdoren për të ofruar një shërbim që ju përdorni.

Çaktivizimi i cookies

Ju mund të parandaloni vendosjen e cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni Ndihmën e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë). Jini të vetëdijshëm se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë uebfaqe të tjera që vizitoni. Çaktivizimi i cookies zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që të mos i çaktivizoni cookie -t. Kjo Politikë e Cookies është krijuar me ndihmën e Generator Policy Cookies nga CookiePolicyGenerator.com.

Cookies që vendosim

- Cookies të lidhura me llogarinë
Nëse krijoni një llogari me ne, atëherë ne do të përdorim cookies për menaxhimin e procesit të regjistrimit dhe administratës së përgjithshme. Këto cookie zakonisht do të fshihen kur të dilni, megjithatë në disa raste ato mund të mbeten më vonë për të kujtuar preferencat e faqes tuaj kur të dilni.

- Cookie të lidhura me hyrjen
Ne përdorim cookie kur jeni regjistruar në mënyrë që të mbajmë mend këtë fakt. Kjo ju pengon të regjistroheni sa herë që vizitoni një faqe të re. Këto cookie zakonisht hiqen ose spastrohen kur dilni nga llogaria për të siguruar që ju mund të hyni vetëm në veçoritë dhe zonat e kufizuara kur jeni të kyçur.

- Buletinet elektronike të lidhura me cookies
Kjo faqe ofron shërbime abonimi për gazeta ose email dhe cookiesmund të përdoren për të kujtuar nëse jeni regjistruar tashmë dhe nëse do të shfaqni njoftime të caktuara të cilat mund të jenë të vlefshme vetëm për përdoruesit e abonuar/të pa abonuar.

- Porositë përpunojnë cookie të lidhura
Kjo faqe ofron lehtësira të tregtisë elektronike ose pagesave dhe disa cookie janë thelbësore për të siguruar që porosia juaj të mbahet mend midis faqeve në mënyrë që ta përpunojmë siç duhet.

- Cookies të sondazhe të ndërlidhura
Herë pas here ne ofrojmë sondazhe dhe pyetësorë të përdoruesve për t'ju siguruar njohuri interesante, mjete të dobishme, ose për të kuptuar bazën tonë të përdoruesve më saktë. Këto sondazhe mund të përdorin cookie për të kujtuar se kush ka marrë pjesë tashmë në një sondazh ose për t’ju siguruar rezultate të sakta pasi të keni ndryshuar faqe.

- Cookies e formave të ndërlidhura
Kur i dorëzoni të dhënat përmes një forme të tillë si ato që gjenden në faqet e kontaktit ose në format e komenteve, cookies mund të vendosen që të mbajnë mend detajet e përdoruesit tuaj për korrespondencën e ardhshme.

- Cookies të preferencave të faqes
Për t'ju siguruar një përvojë të shkëlqyeshme në këtë faqe ne ofrojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për mënyrën se si funksionon kjo faqe kur e përdorni. Për të kujtuar preferencat tuaja, ne duhet të vendosim cookie në mënyrë që ky informacion të mund të thirret sa herë që ndërveproni me një faqe të preket nga preferencat tuaja.

Cookies të palëve të treta

Në disa raste të veçanta ne gjithashtu përdorim cookies të siguruara nga palë të treta të besuara. Seksioni i mëposhtëm detajon cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

Kjo faqe përdor Google Analytics e cila është një nga zgjidhjet më të përhapura dhe më të besuara analitike në internet për të na ndihmuar të kuptojmë se si e përdorni faqen dhe mënyrat se si ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto cookie mund të gjurmojnë gjëra të tilla si sa kohë shpenzoni në sit dhe faqet që vizitoni, në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse.

Për më shumë informacion mbi cookiese Google Analytics, shihni faqen zyrtare të Google Analytics.

Analizat e palëve të treta përdoren për të ndjekur dhe matur përdorimin e kësaj faqeje në mënyrë që të mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse. Këto cookie mund të gjurmojnë gjëra të tilla si sa kohë shpenzoni në sit ose faqet që vizitoni, gjë që na ndihmon të kuptojmë se si mund ta përmirësojmë faqen për ju.

Herë pas here ne testojmë veçori të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën e shpërndarjes së faqes. Kur ne jemi ende duke testuar veçori të reja, këto cookie mund të përdoren për të siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme ndërsa jeni në faqe, duke siguruar që ne të kuptojmë se cilat optimizime përdoruesit tanë vlerësojnë më shumë.

Ndërsa shesim produkte është e rëndësishme për ne të kuptojmë statistikat se sa nga vizitorët në faqen tonë në të vërtetë bëjnë një blerje dhe si të tillë kjo është lloji i të dhënave që këto cookie do të gjurmojnë. Kjo është e rëndësishme për ju pasi do të thotë që ne mund të bëjmë me saktësi parashikime të biznesit që na lejojnë të monitorojmë kostot tona të reklamave dhe produktit për të siguruar çmimin më të mirë të mundshëm.

Shërbimi Google AdSense që ne përdorim për të shërbyer reklamat përdor një cookie DoubleClick për të shërbyer reklama më të rëndësishme në internet dhe për të kufizuar numrin e herëve që ju shfaqet një reklamë e caktuar.

Për më shumë informacion mbi Google AdSense shihni FAQ zyrtare të privatësisë të Google AdSense.

Ne gjithashtu përdorim butona dhe/ose shtojca të mediave sociale në këtë faqe që ju lejojnë të lidheni me rrjetin tuaj social në mënyra të ndryshme. Që këto të funksionojnë faqet e mëposhtme të mediave sociale duke përfshirë; Facebook, Instagram, Whatsapp, Viber, Linkedin, Snapchat, TikTok etj. do të vendosin cookie përmes faqes sonë të cilat mund të përdoren për të rritur profilin tuaj në faqen e tyre ose për të kontribuar në të dhënat që ata mbajnë për qëllime të ndryshme të përshkruara në privatësinë e tyre përkatëse politikat.

Më shumë informacione

Shpresojmë se kjo i ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka që nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, është më e sigurt zakonisht ti lini cookiest të aktivizuara në rast se ndërvepron me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë.

Sidoqoftë, nëse jeni ende në kërkim të më shumë informacionit, atëherë mund të na kontaktoni përmes këtyre formave:
Email: kontakt@pemamall.com,

Shtator 2021

Mbështetja e Klientit