Llogaria ime
|
|
|
Shporta e blerjes
0.00 
Mbështetja e Klientit
Pema Mall LLC, Rr. Enver Maloku 108, 10000 Prishtinë
+383 (0) 38 733 554
kontakt@pemamall.com

Pema Mall L.L.C.

Portreti i kompanisë

Pema Mall është platformë për shitje online. Ofron një gamë produktesh nga disa kategori duke mbuluar shumicën e nevojave të përditshme në treg. Pema Mall mbulon kategoritë nga fusha e Automobilizmit, Teknologjisë, Veshmbathjeve, Shëndetësisë, Veglave të Punës, Sportit, Pijeve dhe Librarisë me tendecë të zgjerimit edhe në kategori tjera. Rritja dhe zgjerimi i kompanisë është duke ndodhur shumë shpejt. Pema Mall është me qendër në Prishtinë-Kosovë, Mynhen-Gjermani, shumë shpejt edhe në Cyrih-Zvicër.

Besueshmëria, çmimi i ulët, cilësia e produktit, shpejtësia e liferimit mbesin veçori për kompaninë.

Misioni

Tashmë në platformë ofrohen me mijëra produkte. Në vazhdimësi është duke u punuar në rritjen e numrit të tyre. Zhvillimi i mëtutjeshëm dhe përshtatja e platformës, çmimet e ulëta dhe shpejtësia në liferim karshi konsumatorit mbesin mision i vazhdueshëm i kompanisë .

Kultura e kompanisë

Kompaninë e përbëjnë një ekip mjaft i fortë dhe entuziast. Respekti në ndërveprimin kolegjial mbetet vlerë e pakontestueshme e kompanisë.
Toleranca është shumë e rëndësishme për ne. Karakteret dhe mënyrat tona të ndryshme të të menduarit na dallojnë.

Së bashku mund të arrijmë qëllime të mëdha. Çdo ditë ne motivojmë njëri-tjetrin dhe vazhdimisht vëmë në dyshim status quo-në, sepse nuk qëndrojmë në vend.

Ne jemi ndryshe. Idetë novatore janë pikërisht gjëja jonë.
Llogaria ime
Shporta
Lista e dëshirave
Kategoritë
Auto
Teknologji
Veshmbathje
Kozmetikë
Vichy
Grim
Kujdes oral
Kujdes për flokë
Kujdes për lëkurë
Kujdes personal
Parfum
Sete
Aksesorë
Fëmijë
Shëndetësi
Shtëpi
Vegla pune
Sport
Pije
Librari
Prodhime Vendore
Zbritjet Verore
Ndryshoni monedhën:

Shtoni PemaMall në ekranin tuaj bazë

Instaloni
×
envelopechevron-down icon-angle icon-bars icon-times
Aktivizo Njoftimet Ne rregull Jo faleminderit