Llogaria ime
|
|
|
Shporta e blerjes
0.00 
Mbështetja e Klientit
Pema Mall LLC,  Rr. Enver Maloku 108, 10000 Prishtinë
+383 (0) 38 733 554
kontakt@pemamall.com

Si të porositni në uebfaqen www.pemamall.com ?

Procesi i porosisë është shumë i thjeshtë dhe mund të realizohet në disa forma:

  • Uebfaqe

Porosia mund të bëhet direkt në uebfaqe, duke përzgjedhur produktin dhe formën e pagesës (kredit kartelë, cash, transfer bankar, apo POS.)

  • Përmes shërbimit të klientit 

Përmes chatit në rrjetet sociale (Facebook, Instagram, Whatsapp dhe Viber) ju mund të bëni porosinë e produktve në çdo kohë.

  • Përmes thirrjeve

Porositë mund të bëhen edhe përmes thirrjeve telefonike përfshirë edhe thirrjet në Whatsapp dhe Viber.

Llogaria ime
Shporta
Lista e dëshirave
Kategoritë
Auto
Teknologji
Veshmbathje
Kozmetikë
Vichy
Grim
Kujdes oral
Kujdes për flokë
Kujdes për lëkurë
Kujdes personal
Parfum
Sete
Aksesorë
Fëmijë
Shëndetësi
Shtëpi
Vegla pune
Sport
Pije
Librari
Prodhime Vendore
Zbritjet Verore
Ndryshoni monedhën:

Shtoni PemaMall në ekranin tuaj bazë

Instaloni
×
envelopechevron-down icon-angle icon-bars icon-times
Aktivizo Njoftimet Ne rregull Jo faleminderit