Llogaria ime
|
|
|
Shporta e blerjes
0.00 
Mbështetja e Klientit
Pema Mall LLC,  Rr. Enver Maloku 108, 10000 Prishtinë
+383 (0) 38 733 554
kontakt@pemamall.com

Liferimi

Sa kushton transporti në Kosovë?

Transporti për produktet që arrijnë vlerën mbi 30 Euro është falas në tërë territorin e Kosovës.

A ofrohet transporti i produkteve edhe jashtë Kosovës?

Po, transporti bëhet edhe në vendet jashtë Kosovës me tarifa të përcaktuara në uebfaqe. Transporti regjional përfshinë shtetet: Shqipëri, Mali i Zi dhe Maqedoni. Transporti ndërkombëtar përfshinë vendet e Bashkimit Evropian, Zvicrën, Norvegjinë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanadanë.

A mund ta marr produktin në pikat e PemaMall L.L.C.

Po, ju mund ta merrni produktin në çdo pikë të Pema Mall L.L.C. apo kontraktorët e saj.
Llogaria ime
Shporta
Lista e dëshirave
Kategoritë
Auto
Teknologji
Veshmbathje
Kozmetikë
Vichy
Grim
Kujdes oral
Kujdes për flokë
Kujdes për lëkurë
Kujdes personal
Parfum
Sete
Aksesorë
Fëmijë
Shëndetësi
Shtëpi
Vegla pune
Sport
Pije
Librari
Prodhime Vendore
Zbritjet Verore
Ndryshoni monedhën:

Shtoni PemaMall në ekranin tuaj bazë

Instaloni
×
envelopechevron-down icon-angle icon-bars icon-times
Aktivizo Njoftimet Ne rregull Jo faleminderit