-11%
,

Dëgjuese PHO MSI ICARUS C900

Disponueshmëria:

Ka stok


Dëgjuese gaming MS ICARUS C900, diapazoni i frekuencës (Hz) 20HZ-120KHZ, ndjeshmëria (db) 110 +/- 3dB, rezistenca (ohm) 64Ω, ndjeshmëria e mikrofonit (db) -42 ± 2db, e përputhshme me PC dhe PS4.

 

47.00  53.00 

Ka stok

Krahasoni

Dëgjuese gaming MS ICARUS C900, diapazoni i frekuencës (Hz) 20HZ-120KHZ, ndjeshmëria (db) 110 +/- 3dB, rezistenca (ohm) 64Ω, ndjeshmëria e mikrofonit (db) -42 ± 2db, e përputhshme me PC dhe PS4.

SKU: PM_MTGCYNRG Kategori: , Etiketa: , , ,