-17%
, ,

Këpuc pune të zeza

Disponueshmëria:

Ka stok


23.99  29.00 

Ka stok

Krahasoni

Këpucët e punës YT-80557 nga seria PIURA S3 janë një model me kapak çeliku rezistent ndaj goditjes, futje kundër shpimit dhe një pjesë të tabanit të projektuar posaçërisht, që mbivendos majën e këpucës, për të parandaluar dëmtimin e kësaj pjese. Falë dizajnit të saj kompakt, këpucët reduktojnë ndjeshëm përshkueshmërinë dhe thithjen e ujit, dhe futjet reflektuese në anët sigurojnë shikueshmëri më të mirë të përdoruesit.

Materiali i sipërm: lëkure kokërr
materiali i vetëm: PU / PU
MBROJTJA E KËMBËVE
kategoria: S3
rezistenca ndaj rrëshqitjes: SRC
kapaku i këmbës prej çeliku rezistent ndaj goditjes me energji deri në 200 J dhe shtypje deri në 15 kN
shtrojë çeliku kundër shpimit që mbron këmbën nga toka kundër shpimit me elementë të mprehtë me presion deri në 1100 N
thithja e goditjeve nën thembër redukton lodhjen e këmbëve gjatë ecjes së zgjatur
Dizajni kompakt redukton depërtimin dhe thithjen e ujit
taban me brazda, rezistente ndaj vajit, antistatike dhe jo rreshqitese

SKU: PM_463NCE65 Kategori: , , Etiketa: ,