-17%
, ,

Letkon Yato 180W

Disponueshmëria:

Ka stok


24.07 CHF 28.88 CHF

Ka stok

Krahasoni

Hekur saldimi transformator YT-8245 me fuqi shume te larte, prej materialesh cilesore me forme ergonomike. Ndriçimi në vend i zonës së punës dhe materiali që nuk rrëshqet në dorezë ndikojnë pozitivisht në komoditetin e punës. Fuqia 180 W garanton ngrohje shumë të shpejtë. Hekuri i saldimit ka nevojë për rreth 15 sekonda për të arritur temperaturën prej rreth 350 ° C kur përdorni majën e dhënë për montimin e parë.

Furnizimi me energji elektrike: 230 V
fuqia: 180 W

Seti përfshin:

tre maja të këmbyeshme me një diametër në pikën e montimit – 3.35 mm
kolofon
kallaj
rast
Majat e bashkangjitura në hekurin e saldimit kanë një kapacitet të madh termik për një hekur saldimi transformator, prandaj edhe me një fuqi kaq të lartë, koha e ngrohjes nga temperatura e dhomës në 350 ° C është dy herë më e gjatë se në modelin YT-82451 me një bazë. bakshish. Avantazhi i majave me kapacitet të lartë të nxehtësisë mund të vërehet kur përpiqeni të shkrini elementë nga jastëkët e mëdhenj të saldimit ose të lidhni tela me seksione tërthore më të mëdha. Nëse do të përdorej një majë e formës bazë, koha e ngrohjes nuk do të kalonte 10 sekonda.

SKU: PM_3HX3EY93 Kategori: , , Etiketa: ,