-16%
, ,

Maus optik për gaming MS NEMESIS C500

Disponueshmëria:

Ka stok


Maus lojërash optik MS NEMESIS C500 me tela me ndriçim LED, rezolucion 800-1400-2600-3400-4500-6000-8000 (parazgjedhja 1400DPI), PIXA RT3325, me lidhës USB dhe kabllo gërshet 5 m, gjatësi  e zezë.

18.80  22.50 

Ka stok

Krahasoni

Maus lojërash optik MS NEMESIS C500 me tela me ndriçim LED, rezolucion 800-1400-2600-3400-4500-6000-8000 (parazgjedhja 1400DPI), PIXA RT3325, me lidhës USB dhe kabllo gërshet 5 m, gjatësi  e zezë.

SKU: PM_V2QGE7JZ Kategori: , , Etiketa: , , ,