-18%
, ,

Ngrohëse elektrike Kumtel KS-2763

Disponueshmëria:

Ka stok


Ngrohës Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt me siguri në majë, ndërpret energjinë elektrike të pajisjes në rast të një situate të papritur si p.sh. rënie ose përmbysje.
Mund ta vendosni ngrohësin Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt në nivelin e dëshiruar të temperaturës me cilësimin e tij me 3 faza.
Falë 3 tubave kuarci, mund të ngrohni lehtësisht një sipërfaqe prej 18 metrash katrorë.
Me strukturën e tij të lehtë, ju mund ta bartni ngrohësin Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt nga një vend në tjetrin pa asnjë problem.
Me teknologjinë Quartz, ngrohësi Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt nxehet menjëherë me metodën e rrezatimit dhe ngroh shpejt objektet dhe njerëzit.
Ngrohësi Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt funksionon si një burim i fuqishëm drite si dhe funksioni i tij ngrohës.
Fuqia e ngrohjes: 1800 W
Lloji i ngrohësit: kuarc
Lloji i kontrollit: Manual
Sipërfaqja mesatare e ndikimit: 18 metra katrorë
Pozicioni i përdorimit: Horizontal
Numri i filamenteve: 3

24.50  29.99 

Ka stok

Krahasoni

Ngrohës Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt me siguri në majë, ndërpret energjinë elektrike të pajisjes në rast të një situate të papritur si p.sh. rënie ose përmbysje.
Mund ta vendosni ngrohësin Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt në nivelin e dëshiruar të temperaturës me cilësimin e tij me 3 faza.
Falë 3 tubave kuarci, mund të ngrohni lehtësisht një sipërfaqe prej 18 metrash katrorë.
Me strukturën e tij të lehtë, ju mund ta bartni ngrohësin Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt nga një vend në tjetrin pa asnjë problem.
Me teknologjinë Quartz, ngrohësi Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt nxehet menjëherë me metodën e rrezatimit dhe ngroh shpejt objektet dhe njerëzit.
Ngrohësi Kumtel Ks-2763 Quartz 1800 Watt funksionon si një burim i fuqishëm drite si dhe funksioni i tij ngrohës.
Fuqia e ngrohjes: 1800 W
Lloji i ngrohësit: kuarc
Lloji i kontrollit: Manual
Sipërfaqja mesatare e ndikimit: 18 metra katrorë
Pozicioni i përdorimit: Horizontal
Numri i filamenteve: 3