-12%
, ,

Raft metalik i bardhë për këpucë, me 4 kate

Disponueshmëria:

Ka stok


Raft kepucesh me 4 kate, me përmasë ideale në mënyrë që hapësira e zbrazët të përdoret mirë për të ruajtur këpucët dhe për t’i rregulluar ato siç duhet.

Raftet metalike të këpucëve janë të punuara profesinalisht, janë të përbërë nga lënda e parë cilësore që siguron qëndrueshmeri të lartë.

Karakteristikat:
Dizajn elegant
Përdorimi i gjerë
Struktura e lëmuar

Dimensionet- 136 x 50 x 15cm

74.99  85.00 

Ka stok

Krahasoni

Raft kepucesh me 4 kate, me përmasë ideale në mënyrë që hapësira e zbrazët të përdoret mirë për të ruajtur këpucët dhe për t’i rregulluar ato siç duhet.

Raftet metalike të këpucëve janë të punuara profesinalisht, janë të përbërë nga lënda e parë cilësore që siguron qëndrueshmeri të lartë.

Karakteristikat:
Dizajn elegant
Përdorimi i gjerë
Struktura e lëmuar

Dimensionet- 136 x 50 x 15cm

SKU: PM_Z3NRYXK5 Kategori: , , Etiketa: , , , ,
Numri i dollapëve

4

Ngjyra

e hirtë

Koha e dërgesës