-11%
, ,

Raft metalik i bardhë për këpucë, me 5 kate

Disponueshmëria:

S’ka stok


Raft kepucesh me 5 kate, me përmasë ideale në mënyrë që hapësira e zbrazët të përdoret mirë për të ruajtur këpucët dhe për t’i rregulluar ato siç duhet.

Raftet metalike të këpucëve janë të punuara profesinalisht, janë të përbërë nga lënda e parë cilësore që siguron qëndrueshmeri të lartë.

Karakteristikat:
Dizajn elegant
Përdorimi i gjerë
Struktura e lëmuar

Dimensionet- 169 x 50 x 15cm

82.02 CHF 91.68 CHF

S’ka stok

Krahasoni

Raft kepucesh me 5 kate, me përmasë ideale në mënyrë që hapësira e zbrazët të përdoret mirë për të ruajtur këpucët dhe për t’i rregulluar ato siç duhet.

Raftet metalike të këpucëve janë të punuara profesinalisht, janë të përbërë nga lënda e parë cilësore që siguron qëndrueshmeri të lartë.

Karakteristikat:
Dizajn elegant
Përdorimi i gjerë
Struktura e lëmuar

Dimensionet- 169 x 50 x 15cm

SKU: PM_9NTKD2SP Kategori: , , Etiketa: , , ,
Numri i dollapëve

5

Ngjyra

E hirtë

Koha e dërgesës