, ,

Qeles i kombinuar 55mm Yato YT-0055

Disponueshmëria:

Ka stok


Qëndrueshmëria, përsosja e ekzekutimit, materialet e shkëlqyera dhe çeliku me cilësi të lartë janë karakteristikat kryesore teknike të produkteve YATO, të cilat mund të përdoren në tre fusha: punishte riparimi makinash, ndërtim dhe kopsht. Veglat e dorës dhe pneumatike YATO përdoren me sukses nga specialistë të shumë fushave të industrisë. Qëndrueshmëria dhe rezistenca unike e veglave YATO i destinuan ato për përdorime në industri dhe shërbime të rënda.

90.00 

Ka stok

Krahasoni

Qëndrueshmëria, përsosja e ekzekutimit, materialet e shkëlqyera dhe çeliku me cilësi të lartë janë karakteristikat kryesore teknike të produkteve YATO, të cilat mund të përdoren në tre fusha: punishte riparimi makinash, ndërtim dhe kopsht. Veglat e dorës dhe pneumatike YATO përdoren me sukses nga specialistë të shumë fushave të industrisë. Qëndrueshmëria dhe rezistenca unike e veglave YATO i destinuan ato për përdorime në industri dhe shërbime të rënda.

SKU: PM_IREQBPB4 Kategori: , , Etiketa: ,