,

Balsam për trup dhe fytyrë Victoria’s Secret Coco Stick, 40 gr

Disponueshmëria:

Nicht vorrätig


ID: 132120

Legen Sie dieses Kokosöl auf trockene Haut. Verwenden Sie es, wenn die Haut etwas mehr Flüssigkeitszufuhr benötigt, verwenden Sie es im Frosch, die Sohlen, die Hautteile, die trocken sind oder über die Körperteile gleiten, um ein weiches, funkelnes Glanz zu erhalten. Die Anwendung ist ohne Verschmutzung in anderen Körperteilen, Sie können sie anziehen und direkt ohne nachzudenken.

Zum Einsatz im Gesicht oder Körper

Tsa-fry

Dermatologisch getestet

Sicher für den täglichen Gebrauch

12.00 

Nicht vorrätig

Vendoseni në lëkurë të thatë këtë balsam të vajit të kokosit. Përdoreni sa herë që lëkura ka nevojë për pak më shumë hidratim, përdoreni ne bryl, themra, pjesë të lëkurës që është e thatë ose rrëshqitni mbi pjesët e trupit për një shkëlqim të butë, të ndezur me xixa. Aplikimi është pa asnjë ndotje në pjesët tjera të trupit, mund ta vendosni dhe të dilni direkt pa menduar.

Për përdorim në fytyrë ose trup
TSA-friendly
Dermatologjikisht i testuar
I sigurt për përdorim të përditshëm

Artikelnummer: PM_H3JN3Y4J Kategorien: , Schlagwörter: , ,