, ,

Bazë për fytyrë The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer, 30 ml


ID: 128805

Es ist eine leichte Textur, die einem Serum ähnelt, das die Haut befeuchtet und ihm ein natürliches Aussehen verleiht. Es hilft, Make -up -Uniform auch in trockenen Hautbereichen zu verteilen. Bei einer ölfreien und wasserfreien Formulierung verursacht sie keine Poren blockiert und Hautreizungen. Diese Grundierung ist mit allen Fundamenten kompatibel, ist jedoch besonders gut für diejenigen, die eine vollständige Abdeckung haben und sich schwer zu verteilen sind, insbesondere bei trockener Haut.

12.90 

Është një teksturë e lehtë e ngjashme me një serum i cili hidraton lëkurën dhe i jep asaj një pamje me naturale. Ndihmon në përhapjen e makeup-it në mënyrë uniformë edhe në zonat e thata të lëkurës . Me një formulim oil-free dhe water-free nuk shkakton bllokim të poreve dhe irritim të lëkurës . Ky primer është kompatibel me të gjitha fondatinat por është veçanërisht i mirë për ato që kanë një mbulim të plotë dhe janë të vështira për tu perhapur, sidomos në një lëkurë të thatë.

Artikelnummer: PM_TG98X4AT Kategorien: , , Schlagwörter: ,